TOKİ İlkokulu


Vizyon: Nitelikli araştırmalar yapan, kalite kültürünü içselleştirmiş, bilgi ve yetkinliklerini insanlık ve ülke yararına kullanan ve evrensel düzeyde fark yaratarak geleceğe yön veren yenilikçi okul olmaktır.

Misyon: Eleştirel düşünebilen ve çözüm odaklı, kişisel ve mesleki alanda kendini sürekli yenileyen, doğaya duyarlı, yaratıcı ve farklılıklara saygı gösteren bireyler yetiştirmeyi, Bilime ve sanata evrensel düzeyde katkı sağlayan, disiplinlerarası ve etik değerleri gözeten araştırmalar yapmayı, Sosyal sorumluluk bilinci ile dünya ve ülke sorunlarına duyarlı, kamu yararını gözeten ve bulunduğu bölgenin kalkınmasına-gelişmesine katkıda bulunan hizmetler sunmayı görev edinmiştir

Başarılar: e-twinning ulusal kalite etiketi ödülü, Karate İl ikinciliği, Yeşilay resim yarışması ilçe birinciliği

Saatler: Pandemi sonrası dönemde normalleşme sürecinde okulumuz 8.45 14.45 saatleri arasında eğitim öğretime devam etmektedir.
Isınma: Kalorifer - Doğal Gaz
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Okulumuza servisle gelen öğrenci yoktur fakat Taşımalı Eğitim kapsamında 40 öğrencimiz köylerden taşınıp okulumuzda eğitim almaktadır.
Sportif Etkinlikler: Karate Kursu, Pilates, dikiş nakış, Kuran-ı Kerim okuma Kursu, Hızlı Okuma Kursu, Tiyatro Kursu
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: e-twinning çalışmaları yapılmaktadır. Halihazırda 3 proje yürütülmektedir.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: 2 e-twinning projesi yürütülüyor.
Kontenjan Bilgileri: 219 öğrenciyle eğitim öğretim faaliyetleri yürütülmektedir.
Diğer Hususlar: Okulumuzda 1 adet 4-6 yaş Kuran Kursu ve ayrıca yetişkinlere yönelik Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüyle işbirliği halinde açılan Dikiş Nakış ve pilates kurslarımız vardır. Öğrencilerimize yönelik Hızlı Okuma, ilkokul seviyesine uygun Kuran-ı Kerim Okuma Kursu, Tiyatro Kursu açılmıştır.

Telefon - 0 228 202 00 96

Belgegeçer -

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://bozuyuktokiilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Yenidoğan Mahallesi Doğan Kozu Caddesi No 40 Bozüyük / Bilecik

Öğretmen :13
Öğrenci :217
Derslik :21
Atölye-İşlik :7
Müzik Sınıfı :1
Kütüphane :2
Kütüphane Kitap Sayısı :648
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - İlçemiz Bilecik il sınırları içerisinde yer almakta olup Bursa Ankara kara yolunun 100. kilometresinde bulunmaktadır. İlçe nüfusu yaklaşık 73.000 kişi civarındadır.

Adres - Yenidoğan Mahallesi Doğan Kozu Caddesi No 40 Bozüyük / Bilecik

Ulaşım İlçemize Eskişehir ve Bilecik üzerinden direk otobüs seferleri vardır. Bununla beraber Ankara Bursa arasında sefer yapan şehirlerarası otobüsler ile de ulaşım sağlanabilir. Ayrıca yüksek hızlı tren (YHT) ile de ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Bilecik İli Bozüyük İlçesi Yenidoğan Mahallesindedir. Okulumuza 1 numaralı halk dolmuşlarıyla ulaşım sağlanabilir. İlçemiz Bilecik´e 28 km. Eskişehir´e 40 km. Bursa´ya ise 100 km´dir.